ETERNALE - Η Επιστήμη της Συνειδητής Ομορφιάς

Η Κβαντική Φυσική Συναντά την Επιστήμη της Αισθητικής

Πώς είναι δυνατόν; Για αιώνες, η Επιστήμη της αισθητικής προωθούσε την Αισθητική Βελτίωση με φυσικές θεραπείες και ουσίες. Πρόσφατα προστέθηκαν συνθετικά συστατικά σε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα. Παρόλο που τα καλλυντικά αυτά επιτυγχάνουν το σκοπό τους, ενεργούν στο σώμα από μια πολύ περιορισμένη υλιστική προοπτική. Η σύγχρονη επιστήμη έχει πλήρως αποδεχθεί την παρατήρηση του Einstein, ότι η ύλη και η ενέργεια αποτελούνται από το ίδιο "υλικό" και αλληλεπιδρούν. Επομένως, τίποτε δεν είναι καθαρά υλικό, συμπεριλαμβάνοντας τα σώματά μας.

Η επιστήμη της Ομοιοπαθητικής απέδειξε ότι το σώμα ανταποκρίνεται καλά στην καθαρή ενεργειακή πληροφορία που μεταφέρεται από το καλύτερο μέσο της Φύσης: το νερό! Οι καλλυντικές συνθέσεις που βασίζονται στο νερό μπορούν να μεταφέρουν πολύτιμα ενεργειακά, αντιγηραντικά και αισθητικά αποτελέσματα στο σώμα.

Quantum Physics Meets Cosmetics Science

Αν έχετε δει τις φωτογραφίες του Dr. Emoto, θα διαπιστώσετε πώς τα μόρια νερού μεταφέρουν ενέργεια και πληροφορία. Το νερό μπορεί πολύ εύκολα να "προγραμματιστεί" με ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα, το οποίο μεταφέρεται με τεχνολογία γεννήτριας πεδίου. Το σύστημα EternaleTM διαθέτει οργανικά προϊόντα με συγκεκριμένες συχνότητες, οι οποίες δίδονται στη βάση του νερού για να ενισχύσουν την αντιγηραντική και αναμορφωτική ποιότητα της φόρμουλας. Επιπρόσθετα, μπορούν τα προϊόντα του Eternale να ενισχυθούν με συχνότητες, μέσω τεχνολογιών όπως οι Cybernetic Loop Devices και φυσικά η EternaleTM Beauty Device.

Νιώστε και σεις την τεράστια διαφορά που τα πραγματικά πολυδιάστατα προϊόντα Skin Care μπορούν να προσφέρουν. Εξωτερικεύστε την αληθινή ομορφιά σας που εκπέμπει από τον Αληθινό σας Εαυτό!


Dave Cowan
The Quantum Alliance

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση σε αρχάριους, μέσους και προχωρημένους που θα αγοράσουν τη συσκευή Indigo ή Eternal από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Ελάτε στην Επανάσταση... Γνωρίστε την τεχνολογία για την Ομορφιά χωρίς Ηλικία

Γνωρίστε το EternaleTM Beauty System, το πρώτο του είδους του - ένα εύκολο στη χρήση του ενεργητικό εργαλείο που βοηθά να δημιουργήσει έναν πιο φωτεινό εαυτό σας.

Επιλέξτε μια από τις τρεις απλές επιλογές για να αναζωογονήσουν το μυαλό σας και το σώμα. Αφήστε το Eternale Beauty System να δουλέψει για σας όσο εσείς κάθεστε, χαλαρώνετε και ακούτε. Αφήστε τη σοφία του σώματός σας και την ευφυία να δεχτεί ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τη διόρθωση των ανισορροπιών και να αποκαταστήσουν την ειρήνη και την ομορφιά στην υπόστασή σας.

Είτε διαθέτετε 30 λεπτά είτε περισσότερο, μπορείτε τώρα να αρχίσετε να αποκαταστήσετε την κυτταρική (σωματική και πνευματική (συναισθηματική)) ευεξία και ομορφιά χωρίς κόπο.

Η επιστήμη της Συνειδητής Ομορφιάς ξεκινάει με τη συναίσθηση και τη λήψη θετικών ενεργειών. Χρησιμοποιήστε το EternaleTM Beauty System για να οδηγήσετε το σώμα και το πνεύμα σας και να ισορροπήσετε την ειρήνη και την αρμονία... και τελικά την Αληθινή και Ακτινοβόλο Ομορφιά σας.

Το EternaleTM Beauty System είναι κατάλληλο για:

 • Ενεργειακή αποκατάσταση
 • Αντιγήρανση
 • Μείωση Stress
 • Περιβαλλοντικοί Στρεσσογόνοι Παράγοντες
 • Πρόσωπο & Ομορφιά
 • Διαχείριση Βάρους
 • Δέρμα & Μαλλιά
 • Body Scan & Αναμόρφωση

Οδηγός χρήσης Eternale

Η Ομορφιά, η Επίγνωση, η Πίστη και η Επανεκπαίδευση είναι σημαντικές στην επαναδημιουργία του εαυτού μας όπως τον θέλουμε. Το EternaleTM Beauty System δημιουργήθηκε για εκείνους που επιθυμούν να εξουδετερώσουν το στρες και το χάος από τη ζωή τους και επιθυμούν να τα αντικαταστήσουν με αρμονία και ικανότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές καθημερινά.

4 απλοί πυλώνες θέτουν τη βάση για το δρόμο του συστήματος EternaleTM προς την ομορφιά:

Επίγνωση – Πίστη – Επανεκπαίδευση – Ομορφιά

Ξεκινάμε με την Επίγνωση, ένα απλό και περίπλοκο σχέδιο που είναι το κλειδί για την ενδυνάμωση. Η αληθινή ομορφιά είναι να νιώθει κάποιος καλά με τον εαυτό του, γεγονός που με τη σειρά του ακτινοβολεί ομορφιά σε εξωτερικό επίπεδο, στο σώμα και τελικά στη ζωή του.

Έπειτα χρειάζεται να ερευνήσουμε ή να ξεκινήσουμε τη διαδικασία να αφήνουμε τις σκέψεις και τα πιστεύω που πλέον δε μας εξυπηρετούν. Η υπερκορεσμένη, υπερευαισθητοποιημένη ζωή μας και οι καθημερινές προκλήσεις δεν μας το επιτρέπουν. Εδώ είναι που το EternaleTM Beauty System μπορεί απαλά να επανεκπαιδεύσει το σώμα και το πνεύμα με βιοακουστικές και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Κάθε μέρα κβαντικός καμβάς μας είναι κενός. Το EternaleTM Beauty System σας επανεκπαιδεύει για να μεταφερθείτε σε ένα μέρος ηρεμίας και ευχαρίστησης, ένα μέρος ισορροπίας και αρμονίας με τη φύση... καθαρή Ομορφιά. Με άλλα λόγια, όταν θα αισθάνεστε όμορφοι, θα δείχνετε όμορφοι.

Στο EternaleTM Beauty System μπορείτε να δείτε τα εξής:

 • V = Voltage, Τάση. Πώς είναι τα συνολικά σας ενεργειακά επίπεδα; Μήπως αισθάνεστε καλωδιωμένοι και "με το διακόπτη ανοιχτό" όλη την ώρα ή/και αισθάνεστε σα να έχουν απορροφήσει όλη την ενέργειά σας;
 • A = Amperage, Ένταση. Πόσο καλά κοιμάστε και αισθάνεστε; (σεροτονίνη)
 • R = Resistance, Αντίσταση. Πόσο καλά αισθάνεστε την ενέργεια να ρέει σε όλο σας το σώμα; Αισθάνεστε ή κρατάτε ένταση σε μια περιοχή περισσότερο από τις άλλες ή μήπως κάποια μέρη του σώματός σας τα αισθάνεστε σα "νεκρές ζώνες";
 • Η = Electrical hydration, Ηλεκτρική Ενυδάτωση. Πόσο καλά νομίζετε οτί μπορείτε να απορροφήσετε νερό; Πίνετε αρκετό καθαρό μεταλλικό νερό ή νιώθετε δίψα όλη την ώρα; Ποια είναι η ποιότητα του νερού που πίνετε και γνωρίζετε ότι η καλή ενυδάτωση μπορεί να συνεισφέρει στο ακτινοβόλο δέρμα και την ευεξία;
 • O = Oxygenation and Oxidation, Οξυγόνωση και Οξείδωση. Μήπως οι ελεύθερες ρίζες στο μολυσμένο αέρα δε σας επιτρέπουν να αναπνέετε βαθιά; Αναπνέετε από το διάφραγμα βαθιά και γνωρίζετε ότι αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε οξυγονωμένοι και ξεκούραστοι; Ξέρατε ότι η ρηχή αναπνοή είναι παρενέργεια του στρες;

Eternalization

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της 25ΛΕΠΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ και της 55ΛΕΠΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ, όπως και να αποφασίσετε αν θα θέλατε να ακούτε μουσική χωρίς τις χαλαρωτικές εικόνες.

Αν διαλέξετε την 25ΛΕΠΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, η συσκευή θα εκτελέσει αυτόματα τα πρώτα 4 προγράμματα. Θα ξεκινήσετε με ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και στη συνέχεια θα προχωρήσετε στη ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ, έπειτα στη ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ και ολοκληρώνετε με τους ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΕΣΣΟΓΟΝΟΥΣ. Τα παραπάνω είναι οι οδηγοί για να αφήσουν και να επανεκπαιδεύσουν το σώμα και το πνεύμα για να χειρίζεται και να μειώνει το στρες σε πολυ-διάστατο επίπεδο. Η 25λεπτη επιλογή είναι η ιδανικότερη όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Φανταστείτε το δομημένο σας σώμα, την ένταση στο ανοσοποιητικό σας σύστημα, όπως επίσης και την ευφυία του σώματός σας να επαναρμονίζει το ολοκληρωμένο σώμα και πνεύμα σας και εσείς να μην κάνετε τίποτα, παρά να ακούτε και να επιτρέπετε στο σώμα σας να χαλαρώσει και να αναπνεύσει.

Στην περίπτωση που επιλέξετε την 55ΛΕΠΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, θα βιώσετε και τα 8 προγράμματα, αυτόματα, ένα κάθε φορά και στη σειρά τους. Και πάλι, το 55λεπτο πρόγραμμα ξεκινά με εκπαιδευτική χαλάρωση των υφέρποντων στρεσσογόνων παραγόντων του μυαλού και του σώματος, το οποίο περιλαμβάνεται στην 25λεπτη συνεδρία. Στα τελευταία 4 προγράμματα προσθέστε και τα στοιχεία ομορφιάς EternaleTM, τα οποία ολοκληρώνουν τη διαδικασία για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Η ιδέα είναι να επαναφέρουμε την ισορροπία και να ομορφύνουμε το σώμα από μέσα προς τα έξω.

Η Ακουστική Εμπειρία EternaleTM

Το σύστημα έχει προσεκτικά σχεδιαστεί για να ενσωματώσει την πνευματική χαλαρωτική φιλοσοφία που πραγματικά βελτιώνει τη διαδικασία EternaleTM. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής μπορούν να οδηγήσουν σε ένα αδιανόητο επίπεδο διακεκομμένης αναπνοής, μυικής έντασης και πνευματικού άγχους, τα οποία οδηγούν στην εμφάνιση της γήρανσης. Κάθε πρόγραμμα EternaleTM περιλαμβάνει προαιρετικά εικόνες μείωσης άγχους που εστιάζουν σε βαθιά μυική χαλάρωση, τεχνικές οξυγόνωσης της αναπνοής και ιδέες που στηρίζουν μια θετικότερη εικόνα του εαυτού σας. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι μια ήρεμη κατάσταση της υπόστασης και ξεκινώντας εσωτερικά ακτινοβολεί προς τα έξω, και με αυτό ένα χαλαρό και εστιασμένο πνεύμα είναι ένα δυναμικό συστατικό της συνολικής ευεξίας. Ενσωματώνοντας τη φαντασία σας στη διαδικασία, αποδεικνύεται ότι έχει φυσικά αποτελέσματα. Το EternaleTM Beauty System σας επιτρέπει να επιλέξετε το πόσο χρόνο μπορείτε να αφιερώσετε την ημέρα στη διαδικασία, είτε 15 λεπτά είτε μία ολόκληρη ώρα. Μπορείτε επιπλέον να αποκτήσετε το CD ξεχωριστά για γρήγορες και ήρεμες "αποδράσεις' στο γραφείο ή στο σπίτι ή απλά να χαλαρώσετε με την ίδια μουσική χωρίς τα λόγια. Διατηρήσαμε την ελευθερία να επιλέγετε ενσυνείδητα αν θα βιώσετε την ακουστική εμπειρία.

Κάθε εικόνα συνοδεύεται από μια αυθεντική EternaleTM μελωδία που ενσωματώνει τα "Solfeggio Tones". Τα Solfeggio Tones είναι σπάνιες μουσικές νότες, των οποίων οι δυνατές συχνότητες "ξανα-ανακαλύφθηκαν" και ενθουσίασαν τους σύγχρονους ιατρούς. Κάθε μία έχει μια μοναδική συχνότητα που συσχετίζεται με χαλαρωτικά αποτελέσματα. Ενορχηστρώσαμε προσεκτικά τα Solfeggio Tones μέσα στη μουσική και τις εικόνες για να αντιστοιχούν στη φύση και το περιεχόμενο για μία επιπρόσθετη εμπειρία στη χαλάρωση. Το EternaleTM Beauty System είναι μια επαναστατική προσέγγιση χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να δημιουργήσει ομορφιά.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε το ETERNALE, επικοινωνήστε με τη Δρ. Αννίνου.

Ακολουθήστε τη Δρ. Αννίνου στο FACEBOOK